دهکده سرگرمی
این وبلاگ هر روز به روز میشود

 

آیا مدام انجام کاری را به تاخیر می‌اندازید؟ آیا به هیچ کاری دست نمی‌زنید یا کارهایتان را با بی‌میلی انجام می‌دهید به این امید که روزی اعتماد به نفس لازم به سراغتان بیاید؟ در این صورت بیهوده منتظر نباشید؛ شما نمی‌توانید زمان لازم را بیابید مگر اینکه به خودتان اعتماد داشته باشید.

 

حتما ادامه مطلب را ببینید

ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 12 فروردين 1391برچسب:شيوه تقويت اعتماد به نفس,
ارسال توسط علی جعفرزاده


mahi nemikharim ما ماهی قرمز نمیخریم

تجارت ماهی قرمز مدت هاست که در دوره زمانی ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین شکل میگیرد تجارتی که محصول آن هیچ ریشه ای در تاریخ باستانی عید نوروز ایرانی ندارد .

۸۰ سال پیش به همراه ورود چای به ایران ماهی قرمز نیز که سمبل عید چینی ست به سفره های هفت سین مراسم عید نوروز ما وارد شد غافل از اینکه در عید چینی ماهی قرمز را رها میکنند تا زندگی جریان یابد و ما ماهی قرمز را اسیر تنگ بلورین میکنیم تا همزمان با رشد سبزه های سفره هایمان و باروری زمین هر روز او را به مرگ نزدیک و نزدیک تر کنیم .

free ما ماهی قرمز نمیخریم

جالب است بدانید در هیچ کدام از مراسم سنتی مان در مورد نوروز ماهی قرمز جایگاهی ندارد در میان رسوم زرتشتی در سفره عید انار به نشانه باروری و عشق و یا سیب سرخ درون ظرف آب مقدس رها میشود تا عشق و باروری همچنان پاینده بماند. اگر ایرانی ها می دانستند که ماهی قرمز هیچ ریشه تاریخی در سفره هفت سین ندارد به جای پرداخت برای خرید و قتل ماهی های قرمز به بهانه عید، سیب قرمز یا انار را در آب رهامیکردند که ریشه در تاریخ این دیار دارد .

هر سال ایام عید ۵ میلیون قطعه ماهی میمیرند. ۵ میلیون قطعه ماهی قرمز به خاطر رنگ و لعاب سفره هفت سین، به خاطر هیچ و عجیب نیست اگر بدانیم در صورتیکه ایرانی ها از خرید ماهی قرمز منصرف شوند این تجارت سیاه روزی پایان خواهد یافت. عجیب نیست اگر باور کنیم سیب سرخ یا انار همان سرخی هفت سین ایرانی ست که ریشه در تاریخ چند هزار ساله سنت ما دارد.

free ما ماهی قرمز نمیخریم

عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است .

ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد پس لطفاًماهی قرمز نخرید.

حتما ادامه مطلب را ببینید


تاریخ: جمعه 26 اسفند 1390برچسب:ما ماهی قرمز نمیخریم,
ارسال توسط علی جعفرزاده

 

عجایب بدن(قسمت اول)

-اسید معده شما به قدری قوی است که می تواند یک تیغ ریش تراش را در خود حل کند.

-بزرگترین عضو داخل بدن انسان روده کوچک است.

-مساحت سطح ریه انسان برابر مساحت یک زمین مسابقه تنیس است.

-فشاری که از طریق قلب برای ارسال خون به تمامی نقاط بدن ایجاد می شود. می تواند فواره ای به ارتفاع 9 متر بسازد.

-سرعت عطسه به طور معمول تا 65 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید اما از این مقدار بالا تر نخواهد رفت. پس اگر شنیدید که سرعت عطسه انسان 160 کیلومتر بر ساعت است ، باور نکنید.

-قد انسان در صبحگاه حدود یک سانتی متر بلندتر از شامگاه است.

-80 درصد مغز را آب تشکیل می دهد.

-استخوان فک از همه ی استخوان های دیگر سخت تر است.

- دندان تنها جزیی از بدن انسان است که نمی تواند خود را ترمیم کند.

-شما باور می کنید که فقط  10درصد  مغزتان را به کار می اندازید!؟ این باور غلط است. انسان تقریبا از تمامی ظرفیت مغز خود استفتده می کند.

 

 

حتما ادامه مطلب را ببینید


تاریخ: جمعه 26 اسفند 1390برچسب:عجايب بدن,
ارسال توسط علی جعفرزاده

تغییر شکل پوسته ای

مقدمه:

همانگونه که در قسمت قبل بیان شد، کره زمین یک سیاره پویا است که مواردی از قبیل هوازدگی، رانش زمین، و فرسایش توسط آب، باد و یخ بصورت مداوم چهره آن را تغییر میدهد. علاوه بر این نیروهای تکتونیکی (زمینساخت صفحه­ای) باعث تغییر در سنگهای پوسته زمین میشوند. با هر گامی که بر روی سطح زمین می­نهیم باعث ایجاد تغییر شکل در سطح خاک میشویم و پس از عبور ما، خاک به حالت اولیه خود بازمی­گردد، اما این تغییر شکلها آنچنان اندک است که معمولا متوجه آن نمیشویم. این تغییر شکلها در اثر نیروی محدودی است که بدلیل وزن ما به سطح زمین وارد میشود. اگر این نیرو زیاد باشد میتواند اثرات کاملا مشهودی ایجاد نماید. در این بخش به عوامل ایجاد تغییر شکلها و نیز مکانیزم های تغییر شکل در اجسام و نیز پوسته زمین می پردازیم.


حتما ادامه مطلب را ببینید

ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 18 اسفند 1390برچسب:تغییر شکل پوسته ای و زلزله,
ارسال توسط علی جعفرزاده

 

سلامت کلیه ها خیلی مهم است

کلیه ها

هر آدم سالمی دو کلیه به شکل لوبیا، به رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای و به اندازه مشت بسته ی خودش دارد.

کلیه‌ها در طرفین ستون مهره‌ها و زیر دنده‌های تحتانی واقع شده‌اند و اغلب اعضای بدن برای عملکرد مطلوب به کلیه‌ها وابسته‌اند. هر کلیه اگرچه در مشت آدم جا می‌گیرد و نسبتا کوچک است، اما بالغ بر یک میلیون واحد تصفیه‌کننده در خودش دارد که قادرند روزانه 1700 لیتر مایع را تصفیه کنند و بیش از 50 عنصر شیمیایی را که در این مایع محلول‌اند، استخراج کنند.

 

10 فرمان کلیوی

1- فشارخون‌تان را به طور منظم اندازه‌گیری کنید و در محدوده طبیعی متناسب با سن‌تان نگه دارید.

2- اگر دیابت دارید، حتما باید تحت نظر پزشک باشید و بیماری‌تان را کنترل کنید.

3- حتما رژیم غذایی مناسبی داشته باشید و روزی 5 واحد از میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده کنید.

4- مراقب کلسترول خون‌تان باشید.

5- سیگار نکشید.

6- در صورت مشاهده علایمی مانند سوزش ادرار، کدورت و قرمز شدن رنگ ادرار ، تب و لرز شدید، کمردرد یا درد دو طرف پشت در ناحیه پایین دنده‌ها، حتما نزد پزشک بروید.

7- هر روز، مدتی را به ورزش اختصاص بدهید.

8- اگر سن‌تان بالاست، حتما سالی یک بار برای معاینه کلیه‌های‌تان نزد پزشک بروید.

9- همه آزمایش‌های مربوط به کلیه را که پزشک ‌تان ضروری می‌داند، انجام دهید.

10- چنانچه دچار عفونت‌های کلیوی یا مثانه شدید، فورا به پزشک مراجعه کنید.

 

سنگ کلیه

 

10 فرمان ضد سنگ کلیه

1- روزی 2 تا 3 لیتر آب بنوشید، یعنی 6 تا 8 لیوان.

2- لیمو ترش تازه بخورید. این کار، خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهد.

3- اگر سنگ کلیه‌تان‌ ناشی از اسیداوریک بالاست، کمتر گوشت قرمز بخورید.

4- مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها را بیشتر کنید.

5- اسفناج، ریواس، چغندر، کاکائو، چای پُررنگ، سبوس، آجیل، بادام و توت‌فرنگی حاوی اگزالات فراوان هستند و مصرف آنها احتمال ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

6- از قرار گرفتن در شرایطی که با تعریق بیش از حد همراه است، خودداری کنید.

7- بیشتر ورزش کنید و کلا تحرک‌تان را افزایش دهید.

8- بر خلاف تصور رایج، بد نیست میزان مصرف لبنیات‌تان را بیشتر کنید.

9- مصرف غذاهای تند را کاهش دهید و از مصرف غذاهای حاوی ادویه و چاشنی‌های فراوان خودداری کنید.

10- از افراط در نوشیدن قهوه خودداری کنید. کافئین موجود در قهوه، دفع کلسیم از ادرار را افزایش می‌دهد.

 

حتما ادامه مطلب را ببینید


تاریخ: دو شنبه 24 بهمن 1390برچسب:سلامت کلیه ها خیلی مهم است,
ارسال توسط علی جعفرزاده

 

همه ما حتی شده یک بار تبلیغات مربوط  به استفاده از لامپ های کم مصرف به جاهای قدیمی را دیده یا شنیده ایم . صرفه جویی در مصرف انرژی و به دنبال آن کاهش بهای قبض برق ، مهمترین مزیت استفاده از این لامپ ها است. پس از مدت ها تبلیغ در مورد استفاده از لامپ های کم مصرف و تلاش برای گسترش آن در جامعه مدتی است که هشدار ها در مورد روش نادرست استفاده از آن ها در ایران جدی تر شده . به قول کارشنا س بهداشت تشعشات وزارت بهداشت ،بمب جیوه را به خانه ها آوردیم و در مورد آن آموزشی به مردم نداده ایم . 

خطر در بالای سر

جیوه یک فلز سمی است که روی سیستم اعصاب انسان اثر می گذارد و می تواند به  بروز سرطان هم  منجر شود . درون حباب لامپ های کم مصرف از گاز جیوه استفاده شده است . علی گورانی ، کارشناس بهداشت تشعشات وزارت بهداشت ، یکی از کارشناسانی است که در مورد استفاده ی نادرست از یک تکنولوژی خوب هشدار می دهد . او در گفت و گو در با خبرگزاری ایلنا گفته است در تمام دنیا تکنولوژی هایی مانند لامپ های کم مصرف همراه با بسته های آموزشی به مردم ارائه شد ولی در ایران این وسیله بدون آموزش و فرهنگ سازی مناسب به جامعه راه یافت. به همین دلیل حالا((در خانه ها ، کوچه و خیابان ها شاهدیم که به راحتی لامپ های کم مصرف و فلورسنت خرد و مانند زباله های دیگر حمل میشود ، در حالی که این لامپ ها باید با دستورالعمل ویژه جمع و امحا شوند و  خرده ها و خاک هایمان آن را نباید به هیچ وجه با جاروبرقی جمع کرد.))

راه کارهایی برای کاهش خطر

اشاره به خطر های احتمالی استفاده از لامپهای کم مصرف و مهتابی ( فلور سنت ) برای این  نیست که بگوییم  از این لامپها  استفاده نکنید راه کارهایی وجود دارند  که با عمل به انها  احتمال خطر کاهش می یابد

پرتاب کردن و شکستن لامپ های مهتابی به سرگرمی بعضی افراد به ویژه نوجوانان در خیابان ها وکوچه ها تبدیل شده است درمورد خطرات این کار به انها هشدار دهید .

در صورتی که لامپ کم مصرف یا مهتابی در یک محیط بسته وکوچک شکست تا 15 دقیقه محل را ترک کنید . بعد از بازگشت پنجره ها را باز یا دستگاه تهویه را روشن کنید . هنگام جمع آوری تکه های لامپ دست کش بپوشید یااز دو تکه مقوا کمک بگیرید .

از جارو برقی یا دستی استفاده نکنید  بعد از جمع آوری خرده شیشه ها را درون یک کیسه یا نایلون  قرار دهید در ان را گره بزنید ودرون سطل اشغال بیندازید برای پاک کردن زمین از جیوه هم از دستمال مرطوب استفاده کنید.

در صورتی که این لامپ ها سوختند آنها را به ما شین بازیافت زباله تحویل دهید یا درسطل های مخصوص بازیافت بیندازید .

بهتر است لامپ های کم مصرف را درون حباب قرار دهید و آنهارا در جایی وصل کنید که بیشتر از 30 سانتی متر با افراد فاصله داشته باشد  .

بعد از 5 تا 10 هزار ساعت استفاده از این لامپ ها آنها را تعویض کنید .

حتما ادامه مطلب را ببینید


تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:بمب جیوه بر سقف خانه,
ارسال توسط علی جعفرزاده

 

در 21 فوریه 2009 در دوبی امارات متحده عربی ، محمد روحیل ریاض ( پاکستان ) موفق شد 58 لوح فشرده را در یک دقیقه به هوا پرتاب کرده و بگیرد.

نظر یادتون نره

حتما ادامه مطلب را ببینید


ارسال توسط علی جعفرزاده

 

به گزارش وایرد، این یافته جدید می‌تواند در بسیاری مسائل عملکردی کمک کننده باشد. برای مثال در چسبندگی ذرات غبار باردار به صفحه‌های خورشیدی و یا در تخلیه بار الکتریکی‌های خطرناکی که گاهی هنگام فرود هلیگوپتر در صحرا اتفاق می‌افتد.

به گفته هانس هرمان، محقق مواد در زوریخ، ابرهای غبار در سیلوهای نگهداری دانه‌ها و حبوبات و در صنعت داروسازی مشکل ایجاد می‌کند و گاهی باعث روی دادن انفجار در آن‌ها می‌شود.

هرمان وقتی به این موضوع علاقه‌مند شد که زدن صاعقه به تپه‌های شنی را تماشا می‌کرد. وی در این باره می‌گوید: «فکر کردم معمولا وقتی ذرات به هم می‌رسند خنثی می‌شوند. پس چه طور ممکن است که بار الکتریکی در این ذرات این طور زیاد شود؟»

هرمان برای رسیدن به پاسخ به اتفاق همکارانش یک مدل طراحی کرد. بر اساس این مدل، ذرات قبل از برخورد صاعقه خنثی هستند اما تحت تاثیر زمینه الکتریکی محیط،‌ قطبی‌شده‌اند؛‌ قطب منفی رو به بالا و قطب مثبت رو به پایین (نسبت به زمین). به محض برخورد، ذرات یکدیگر را خنثی می‌کنند اما تا از هم جدا می‌شوند، هر کدام مجددا قطبی می‌شوند و این بار، بار الکتریکی بیشتری دارند.
پژوهشگران با مدل‌های رایانه‌ای و آزمایش روی ذرات مختلف به آزمودن فرضیه خود پرداختند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که این فرایند به اندازه ذرات هم بستگی دارد، ذرات کوچک‌تر بیشتر بار منفی می‌گیرند و ذرات بزرگ‌تر بیشتر بار مثبت.

برای جلوگیری از جریان یافتن بار الکتریکی در میان ابری از ذرات، یک مانع لازم است که برای مثال باعث شود برخی ذرات بار مثبت بگیرند و برخی دیگر بار منفی. فرضیه ذراتی که از نظر اندازه با هم یکی نباشند،‌ در این شرایط ممکن است جواب بدهد. در مورد ذرات هم‌اندازه هم، دست کم این فرضیه به یک سوال دیرینه جواب می‌دهد.

با این که معماهای بسیار در این مورد باقی مانده است، ‌مانند این که زمینه الکتریکی محیط از کجا می‌آید. اما این پژوهشگران از نتیجه کار خود بسیار خرسندند و آن را آغازی برای حل بسیاری مسائل و مشکلات کاربردی می‌دانند.

 

حتما ادامه مطلب را ببینید


ارسال توسط علی جعفرزاده

وظیفه ی کلیه ها،تصفیه خون با خارج کردن مقدار اضافی سدیم، به صورت نمک و دیگر مواد زائد و محلول در آب است. اگر ادرار به شدت اشباع و غلیظ شود مواد نامحلول در آن کلیه رسوب می کنند.همین رسوب ها سنگ کلیه را به وجود می آورند که قابل حل در ادرار نیست. در واقع اجزای غیر قابل حل با هم جمع و تبدیل به سنگ می شوند. اسیدی یا قلیایی بودن ادرار نیز می تواند به تشکیل سنگ کمک کند. سنگ کلیه غالبا در کلیه به وجود می آید ام می تواند در هر جای دیگری که مربوط به ادرار است نیز تشکیل شود.مثلا در مثانه یا در لوله های جمع کننده ادرار که به مثانه متصل هستند. در حالت طبیعی کلیه ها مواد ضد رسوب ترشح می کنند که مانع از تجمع کریستال ها و پیدایش سنگ در داخل بدن می شوند.اما گاه این مواد کارایی خود را از دست می دهند. اسید اگزالیک ، اسید اوریک و رسوبات کلسیم شایع ترین مواد تشکیل دهنده سنگ کلیه هستند. گاهی چگالی این مواد در ادرار فرد بالا می رود و بدن وی مستعد ساختن سنگ می شوند. با نوشیدن مایعات بیشتر، غلظت این مواد در ادرار کاهش یافته و شانس رسوب گذاری نیز کمتر می شود

حتما ادامه مطلب را ببینید


تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:سنگ کلیه,
ارسال توسط علی جعفرزاده
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد